Informatie? Bel +31 (0)23 8200 120

  

Educatie

 

Waar jongeren komen, komt ook een publiek dat steeds meer gericht is op beeldschermen. En juist binnen de branche van educatie is goede communicatie zeer belangrijk. Gelukkig zijn er steeds meer toepassingen mogelijk die het de leraar makkelijker maken zijn leerstof helder en effectief over te brengen, en houdt DooH Solutions & Services de innovatieve ontwikkelingen binnen educatie continu in de gaten. 

 De voordelen van DooH Solutions & Services voor uw educatieve organisatie:

 • Digitaal en interactief onderwijs via digiboards;
 • Workshops & Trainingen in digitale software;
 • Advies over en levering van betrouwbare en stabiele data-/wifi-netwerken;
 • Onderhoud van zowel door ons geleverde als bestaande systemen binnen uw organisatie;
 • Snel en effectief communiceren via schermoplossingen (digital signage);
 • Creëer met camerasystemen een veilige omgeving voor leerling en leraar;
 • Via onze eigen online CMS staat u direct in contact met de administratieve informatie van al uw hardware in het veld.

 

Onderwijs van deze tijd

Zowel binnen als buiten het lokaal kunnen digitale beeldschermen voordelen bieden op uw school.  In de klas kunt u kiezen voor een digitaal schoolbord (digiboard), dat fungeert als groot computerscherm en te bedienen is via touch. Tekenen en schrijven wordt gemakkelijker. Afbeeldingen toont u in een handomdraai en uw kunt de aantekeningen opslaan om later terug te halen of te delen. Het is zelfs mogelijk de leerlingen via een eigen tablet 1-op-1 of gezamenlijk, feedback te laten geven. Zo wordt leren niet alleen effectief, maar ook nog eens leuk! 

Trots leverancier van iBoardTouch software

Als leverancier van iBoardTouch software, bieden wij u digitale schoolborden met zeer gebruiksvriendelijke en veelzijdige software. Met iBoardTouch heeft u een totaalpakket aan digitale leermiddelen in handen, waarmee uw via verschillende apps uw leerdoelen snel en effectief kunt bereiken. Of het nu een tekening, berekening of uitgebreide tekst is, uw heeft het in een handomdraai op het scherm staan in de klas. Deel uw digitale aantekeningen en afbeeldingen gemakkelijk met uw leerlingen. Sta via internet continu in contact met online lesmateriaal en toon gemakkelijk en snel online video's en ander webmateiraal om lessen te ondersteunen. Creëer online lezeingen en presentaties via video conferenties, en neem lessen via het scherm op om later te delen. Of kies voor optimale interactitevit in uw klaslokaal, door de iBoardTouch software draadloos te verbinden met maximaal 40 Windows laptops. iPads of Android tablets. Dat is leren en lesgeven van deze tijd!

 

Meer informatie over de voordelen van een iBoardTouch scherm en de beschikbare schermmaten, klik hier
Behoefte aan een persoonlijke presentatie van de mogelijkheden van iBoardTouch software? Neem contact met ons op! 

 

Snel en effectief communiceren binnen de muren van uw school

Buiten de klas wordt veel informatie gedeeld die van belang is voor alle leerlingen, en hun ouders. Denk hierbij bijvoorbeeld aan algemene mededelingen en wijzigingen in het roosters. Naast verschillende schermoplossingen, bieden wij u ook de software waarmee u snel en gemakkelijk communiceert met personen binnen uw school. Niet alleen zal uw berichtgeving beter zichtbaar zijn, de snelheid en effectiviteit waarmee uw communiceert zal ook aanzienlijk verhogen. Intern kunt u ook communiceren met de leerkrachten doormiddel van een beeldscherm in de lerarenkamer.

Creëer een veilige omgeving voor leerling en leraar

DooH Solutions & Services levert verschillende camerasystemen om het toezicht binnen en buiten uw school te vergroten. Wij adviseren u over de beste opstelling om de kans op diefstal minimaliseren en de veiligheid te bevorderen. En uiteraard verzorgen wij ook de installatie van het systeem en bieden wij ondersteuning bij het gebruik van de camerasoftware.

DooH staat voor u klaar als het gaat om veelzijdige betrouwbare data-/wifi-infrastructuren

Wij snappen dat bij een organisatie die grotendeels afhankelijk is computers en administratie, een betrouwbaar IT-netwerk hoog in het vaandel staat. Snelheid en gebruiksvriendelijkheid mogen daarbij niet ten koste gaan van stabiliteit en veiligheid.

Met de opkomst van mobiele apparatuur en steeds sneller internet, kiezen steeds meer scholen voor een BYOD (Bring Your Own Device) strategie. Dat wil zeggen, leerlingen en studenten nemen hun eigen laptop of tablet mee om hun studie te kunnen volgen. Educatieve instellingen besparen hierbij op de aanschaf van computers, maar het brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee;

 • Uw netwerk is waarschijnlijk een aantal jaren geleden aangelegd, toen BYOD minder van toepassing was en de hoeveelheid audio- en videodata dat uw studenten gebruikt, veel lager lag;
 • Nieuwe (cyber) criminaliteit met malware en ransomware is steeds meer in opkomst.
 • Een openbaar wifi-netwerk is gewenst, maar vraagt ook om specifieke beveiliging;
 • Belangrijke documenten moeten veilig en gebruiksvriendelijk gedeeld kunnen worden tussen verschillende mobiele apparatuur. Daarnaast moeten studenten op iedere gewenste plek kunnen (door)werken aan hun documenten.

DooH Solutions & Services heeft kennis van vele verschillende netwerkconfiguraties, luistert nauwkeurig naar uw wensen en eisen, en adviseert u over de beste opties voor een openbaar of gesloten (wifi) netwerk.

Onderhoud van geleverde en bestaande hardware systemen

De door ons geleverde hardware op uw school kunnen wij (periodiek) onderhouden en registreren. Zo bent u naast de gebruikelijke garantievoorwaarden, continue verzekerd van minimale uitval en komt u niet onverwachts voor hoge kosten te staan. Is er reeds hardware in de vorm van schermen, digitale schoolborden, projectoren of camera’s aanwezig binnen uw organisatie? Dan bieden wij ook registratie, onderhoud en ondersteuning aan voor uw bestaande systemen.

Beheer de administratieve inrichting van uw hardware via onze eigen online tool

Als u veel hardware in het veld heeft staan, is het wel zo prettig als u een overzicht heeft van de locaties, ruimtes, model- en serienummers, garantietermijnen en storingen. Hiervoor hebben wij een speciale online tool ontwikkelt, waarmee u gemakkelijk en snel in contact staat met de administratieve informatie van uw hardware. Bij storingen kunt u eenvoudig een melding maken, offertes ontvangen en het verloop van het herstel volgen in de online omgeving.

Kies voor een op maat gemaakte software workshop

Niet zo handig met computers? Hoewel onze producten zich kenmerken door gebruiksvriendelijkheid, kan het waardevol zijn een speciale training te volgen om het beste uit de software te halen. Wij bieden workshops en trainingen voor verschillende softwarepakketten, zodat leraren en leerlingen optimaal kunnen profiteren van de mogelijkheden van onze producten.

 

DooH Solutions & Services biedt tal van producten en diensten voor educatieve instellingen. Neem contact met ons op en maak vrijblijvend kennis met de mogelijkheden. 

 

Contactgegevens

DooH Solutions & Services                       

Siriusdreef 33
2132 WT Hoofddorp
T. +31 (0)23 8200 120
F. +31 (0)23 8200 129
welcome@dooh.nl