Informatie? Bel +31 (0)23 8200 120

  

Overige

Sport

Sport en commercie kunnen niet meer zonder elkaar. Uw sponsoren en leveranciers willen de beste mogelijkheden om op te vallen. Waar kan dat beter dan binnen uw vereniging of in uw sportschool? Gerichte communicatie op de juiste momenten.

EnterTRAINment
Uw eigen evenementen, lessen, nieuwe trainingen en lidmaatschappen brengt u via de beeldschermen onder de aandacht. Tijdens het sporten en ook daarna willen uw bezoekers vermaakt worden. Combineer TV met uw eigen informatie en verhoog zo het aantal leden, de verkoop van voedingssupplementen en de omzet aan de bar.

Foodsector

Een opvallende eye-catcher met smakelijke visuals van uw assortiment. Digitale prijslijsten en informatie over de bereiding van uw producten. Zomaar een greep uit de vele mogelijkheden van digital signage in uw foodcorner, bakery of koffiehoek. 

Waarom Food Communications?

Digital signage geeft u de mogelijkheid uw doelgroep direct bij binnenkomst te informeren over aanbiedingen en diensten. Waar kunt u beter communiceren dan in uw eigen omgeving, waar de klant direct toegang heeft tot uw producten? En door professionele beeldschermen op strategisch tactische locaties te plaatsen en de communicatie duidelijk en eenduidig te houden, krijgen de bezoekers ook een aangenaam en vertrouwd gevoel. Zeker als u de eigen acties combineert met actueel ondertiteld videojournaal.

Voordelen:

  • Doordat de informatie gemakkelijk is te wijzigen, kunt u producten aanbieden aan de hand van de actuele voorraad en prijswijzigingen doorvoeren
  • Gepersonaliseerd televisiekanaal
  • Eenvoudig te beïnvloeden wat u waar en wanneer wilt communiceren
  • Een enkel scherm vervangt wel 5 tot 10 posters waardoor een rustigere winkelbeleving ontstaat
  • Digitaal en bewegend beeld levert tot 10 keer meer attentiewaarde op dan de huidige stills

DooH is de “one-stop-shop” in de wereld van digital signage. Of het nu gaat om een deel of de hele puzzel, DooH helpt u op weg!

Meer weten over deze branches? Of staat uw branche er niet bij? Neem contact met ons op!

Neem contact op

Contactgegevens

DooH Solutions & Services                       

Siriusdreef 33
2132 WT Hoofddorp
T. +31 (0)23 8200 120
F. +31 (0)23 8200 129
welcome@dooh.nl