Informatie? Bel +31 (0)23 8200 120

  

Public Transport

Met public transport wordt het vervoer bedoeld waarvan grote groepen mensen gebruik maken, zoals het openbaar vervoer. Vanzelfsprekend zijn er veel bezoekers tegelijk te vinden op treinstations, busstations en vliegvelden. Hierdoor is communicatie via grote digitale schermen uitermate geschikt om de bezoeker te informeren over bijvoorbeeld de aankomst- en vertrektijden én tegelijk te gebruiken als marketingtool. 

De oplossingen van DooH Solutions & Services met hardware, software en de beeldschermen zijn ook perfect voor Digital out of home advertising. Met Dooha geven wij u de kracht van communiceren weer terug.

Voordelen en toepassingen van Dooha als Public Transport oplossing:

  • Eigentijdse manier om snel en actueel uw klanten te motiveren en informeren;
  • Gericht targetten op commercieel interessant doelgroepen;
  • Communiceer eenvoudig op diverse locaties;
  • Goede brandingtool;
  • Maximaal rendement uit de strategische locaties. 

Public Transport case NS

We zijn de Technisch Partner voor meerdere exploitatiepartijen. DooH Solutions & Services beheert een netwerk van grote digitale schermen op de grote NS stations. De digitale schermen bevinden zich op de meest prominente plekken van de stations, namelijk centraal in de stationshal en in de directe omgeving van de reizigersinformatie. Onze schermen staan op Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal, Amsterdam Zuid, Den Haag Centraal, Amersfoort, Eindhoven, Breda, Leiden en Hilversum.

Naast beheer adviseren we de eigenaar van deze netwerken. Over hoe dynamische content bijdraagt aan het behalen van maximaal rendement uit hun strategische locatie en hoe tegelijkertijd de kwaliteit van de publieke ruimte kan worden verhoogd.

Contactgegevens

DooH Solutions & Services                       

Siriusdreef 33
2132 WT Hoofddorp
T. +31 (0)23 8200 120
F. +31 (0)23 8200 129
welcome@dooh.nl