Informatie? Bel +31 (0)23 8200 120

  

One-stop-shop

Eigentijdse, effectieve, efficiënte communicatie

Traditionele communicatie is tegenwoordig lang niet altijd effectief meer. Communicatie is er in vele vormen qua techniek, middelen en bereik. Wilt u echt de aandacht van uw doelgroep? Kies dan voor gerichte communicatie via beeldschermen en geef uw boodschap weer kracht met eigentijdse digital signage oplossingen! 

DooH houdt de aandacht vast

Wij zijn specialist op het gebied van Digital Out of Home (DooH), ook wel narrowcasting genoemd. Met audiovisuele displays (beeldschermen) helpen wij bedrijven en instellingen om specifieke doelgroepen actueel en dynamisch te informeren. Heel gericht met op maat gemaakte bewegende content die we live en 24/7 online tonen. Zo voegt u beleving aan uw boodschap toe.

Een voordeel van de software van DooH is dat uw boodschap voortdurend kan worden afgewisseld. Hierdoor blijft het scherm boeiend en realiseert u eenvoudiger uw communicatie- en marketingdoelen.

Narrowcasting wordt steeds meer gebruikt, bijvoorbeeld in winkels, supermarkten, kantines, openbaar vervoer, horeca, wachtruimtes, bij de benzinepomp en in het gewone straatbeeld. Ontdek hier alle branches waar we in thuis zijn. 

One-stop-shop voor alle expertise

Wij bieden integrale dienstverlening. Met alle expertise in huis verzorgen wij uw hele narrowcasting traject van begin tot eind. We zijn uw Single Point of Contact voor uw complete digital signage netwerk. 

We zijn gespecialiseerd in:

 • de benodigde hardware 
 • en de software, zodat deze volledig op elkaar zijn afgestemd;
 • vakkundig ontwikkelen, uitrollen, onderhouden en beheren van stabiele narrowcasting netwerken;
 • sparren over het hele traject. We denken mee over de rol van digital signage binnen de communicatiemix.

We adviseren over:

 • de beste oplossing op het gebied van hardware en software;
 • inrichting van content-organisatie binnen de marketingstrategie, waarbij we inhoud en branding-aspecten verder uitdenken;
 • contentcreatie, met ontwikkeling van templates, feeds, animaties, bedrijfsvideo’s e.d. op maat.

Bij ons vindt u alle modules bij elkaar: van consult, hardware, software, installatie, content, beheer en support tot onderhoud. Zo houdt u het hele traject in één hand met maar één aanspreekpunt. En voorkomt u dat systemen niet goed werken, partijen naar elkaar doorverwijzen of er ruis op de communicatielijnen ontstaat.

DooH, voor al uw gemak.

Neem contact op

 • One-stop-shop

  One-stop-shop

  Met alle expertise in huis. DooH ontwikkelt, beheert en rolt stabiele, modulaire en schaalbare digital signage netwerken uit.
 • 24/7 support

  24/7 support

  24/7 zijn wij beschikbaar! DooH monitoort netwerken op afstand om ongemakken te voorkomen en kans op storingen te minimaliseren.
 • Solutions

  Solutions

  Digital signage infrastructuur bestaat uit technische verantwoorde oplossingen waarmee u verzekerd bent van een optimale uptime.
 • Contentcreatie

  Contentcreatie

  Naast hard- en software biedt DooH ook contentcreatie zoals nieuwsfeeds, templates, animaties en bedrijfsvideo's.

Contactgegevens

DooH Solutions & Services                       

Siriusdreef 33
2132 WT Hoofddorp
T. +31 (0)23 8200 120
F. +31 (0)23 8200 129
welcome@dooh.nl