Informatie? Bel +31 (0)23 8200 120

  

Wij geloven in de kracht van digitale communicatie

DooH is uw partner op het gebied van beeldschermcommunicatie. Met eigentijdse digital signage oplossingen maken wij communicatie weer effectief en efficiënt.

Visie

Hoofddorp OfficeDooH heeft de ambitie om alle bedrijven en instellingen in Nederland te helpen op een eenvoudige manier hun interne en externe bedrijfscommunicatiedoelstellingen te realiseren.

Missie

Onze missie is om uw marketingstrategie te vertalen naar beeldschermen. Daartoe biedt DooH effectieve en eenvoudige oplossingen om op het juiste moment met de juiste persoon op de juiste plek te communiceren.

We ontwikkelen, installeren en beheren digital signage systemen voor u. Bij voorkeur zijn wij ook vanaf het begin van het project uw gespreks- en sparringpartner. Als uw adviseur en regisseur op het gebied van communicatie vertalen wij uw marketingstrategie naar de beeldschermen.

Een digital signage project is voor ons pas geslaagd, als de communicatieboodschap daadwerkelijk attentiewaarde heeft voor uw doelgroep. Daartoe combineren wij de cruciale informatie met de voor de ontvanger andere interessante content. En omdat het digitaal is, kan de boodschap telkens anders worden gebracht. Zo gebruiken we de kracht van de herhaling om de boodschap nog beter binnen te laten komen.

Meer dan 10 jaar ervaring

Vanaf 2005 is narrowcasting in Nederland in opkomst is en zijn wij daar intensief mee bezig. In 2009 maakte DooH een vliegende start met de uitrol van een aantal grote retail-projecten. Sindsdien zijn we doorgegroeid naar de full-service-partner in narrowcasting die we nu zijn. We zijn actief in 8 landen (Nederland, Duitsland, België, Spanje, Italië, Portugal, UK, Zwitserland).

Neem contact op

Contactgegevens

DooH Solutions & Services                       

Siriusdreef 33
2132 WT Hoofddorp
T. +31 (0)23 8200 120
F. +31 (0)23 8200 129
welcome@dooh.nl